The Restaurant was officially opened on the 26th February 2014. This is a 2 storey building, connected by a wooden staircase. The main seating area is downstairs alongside the open kitchen. This room has a wooden stove if required for cooler evenings. The upstairs seating area also has a well stocked library and a small shop. There is a TV and DVD player, with a large selection of movies, and a computer for guest use. Wifi coverage can be obtained throughout the restaurant.
There is a verandah with seating area at the front of the restaurant, alongside the polytunnel, where seasonal, organic vegetables are grown. Below the verandah, in the landscaped garden, there is a spacious area for dining. This garden area has a large outdoor fireplace if required and wiFi coverage is still available.
Spectaculiar views of the Himalayas can be seen from the restaurant and also of the woods, as they gradually drop down into the beautiful valley below. Needless to say, this provides for an idyllic setting for dining, or simply passing the time of day, surrounded by nature.